Offerte zonnepanelen

Offerte aanvraagformulier

Vrijblijvende offerte zonnepanelen aanvragen

Ook graag je eigen groene energie opwekken? Grijp deze kans met beide handen aan. Het aanvragen van een offerte doe je eenvoudig online via ons aanvraagformulier. In onze gratis en vrijblijvende offerte krijg je een indicatie van de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie, zoals:

Het aantal zonnepanelen dat we adviseren

De opbrengst die we verwachten

Je verwachte besparing per jaar

De terugverdientijd

De totale CO2 besparing

Offerte zonnepanelen kopen

Benieuwd wat de kosten en baten zijn bij het kopen van zonnepanelen? In onze vrijblijvende offerte beschrijven wij exact wat de investering is, maar ook wat de terugverdientijd is.

Als je zonnepanelen bij ons koopt, ben je verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service. Samen werken we aan een betere toekomst voor onze kinderen en volgende generaties.

Omdat de zonnepanelen zelf energie opwekken, daalt de vraag naar traditionele energievoorzieningen en creëren we samen een beter milieu.

Bij het aanvragen van de offerte kun je aangeven of je zonnepanelen wilt kopen of huren. Bij het kopen van zonnepanelen ben je zelf volledig eigenaar. Heb je onze zonnepanelen gehuurd en wil je ze overkopen? Dan is dat ook een optie. Bij ons kun je namelijk maandelijks de keuze maken om de panelen over te nemen tegen een gereduceerd tarief.

Offerte zonnepanelen huren

Is de investering te hoog, maar wil je toch profiteren van groene energie? Bij Dakscanzonnepanelen.nl kun je ook een offerte zonnepanelen huren aanvragen.

Hierbij worden alle zorgen uit jouw handen genomen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van zonne-energie. Voor een vast maandelijks bedrag liggen er zonnepanelen op jouw dak en regelt Solease de rest. Zo zorgen zij voor de installatie, monitoring, eventuele reparaties en onderhoud, en zelfs de verzekering nemen zij voor hun rekening.

Je kunt op ieder gewenst moment de zonnepanelen overnemen tegen een gereduceerd tarief.  

De voordelen van zonnepanelen offerte aanvragen bij Dakscanzonnepanelen.nl ​

Dakscanzonnepanelen.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service. Dakscanzonnepanelen.nl is onderdeel van Solease. Het grote voordeel hiervan is dat zij zonnepanelen nog toegankelijker maken voor een bredere doelgroep.

Zelfs de huishoudens die voorheen niet de kans kregen om zonnepanelen te kopen, kunnen door de huurconstructie profiteren van zonne-energie. Bij het aanvragen van een offerte van zonnepanelen kun je zelf aangeven of je interesse hebt in kopen of huren.

Wanneer je kiest voor huren, hoef je geen duizenden euro’s vooraf te investeren, wek je toch groene energie op en bespaar je maandelijks op je energierekening. Bovendien levert dit je geen BKR-registratie op, dat is wel zo prettig.

Hoe vraag ik een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aan?

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen is een fluitje van een cent. Je kunt dit rechtstreeks doen via onderstaand formulier. Je aanvraag wordt dan meestal binnen één werkdag in ontvangst genomen.

Als je eerst laagdrempelig wilt weten wat de mogelijkheden op jouw dak zijn, dan raden we je aan om eerst de gratis dakscan te doen. Je vult je adres in en je gemiddelde energieverbruik. De resultaten van de dakscan laten zien hoeveel zonnepanelen bij jouw verbruik passen. Solease stuurt de resultaten per email direct naar je toe. In deze email ontvang je een uitgebreid overzicht van de verwachte opbrengst en besparing. Na het ontvangen van de mail kun je dan alsnog een offerte aanvragen.

Hoe zien de vervolgstappen er uit na mijn aanvraag voor zonnepanelen?

Heb je een offerte aangevraagd voor zonnepanelen? Wat leuk! De solar experts van Solease gaan voor je aan de slag! Zij maken op afstand met geavanceerde software een zeer nauwkeurige berekening van jouw verwachte opbrengsten en besparing.

Deze berekening is wel voorzichtig, want we willen geen valse verwachtingen schetsen. In de praktijk blijkt dan ook dat de klanten van Solease altijd meer besparen dan berekend.

Dankzij deze gedetailleerde informatie krijg jij een goed beeld van de kosten en opbrengsten en kun je op basis van alle gegevens een weloverwogen beslissing nemen.

Vragen over onze zonnepanelen? Neem contact op!

Heb je na het ontvangen van onze offerte voor zonnepanelen nog vragen over de berekening?

Of ben je op zoek naar aanvullende informatie over onze zonnepanelen?

Dan kan je uiteraard contact met ons opnemen. Ook voor overige vragen of adviezen staan we voor je klaar.